26Augusti

Sitter i skolan, helt värdelöst, har motorstyrning. Ingen gör något, ligger redan före, men finns inget bättre att göra så får väl hamna ännu mer före.. Då har man tråkigt. 

Jag frågade mig själv idag vad är mina intressen. Jag kom inte fram till något mer än öl... Tror det är illa då.... Måste fan skaffa mig något att göra på fritiden. Det här suger.

.helgaao

13augusti

Alla vill lyckas med något i livet, komma fram till något stort. Att lyckas göra sina drömmar till verklighet. Alla vill på ett jobb som man trivs med men man ska även tjäna bra. Man vill att sina familj ska leva ett bra liv med många möjligheter. Men hur enkelt är det egentligen? Hur ofta misslyckas inte människan? Hur lätt blir det inte fel? Ska det vara så svårt att bli berömd eller älskad? att förverkliga sina drömmar, hur många har den kraften att man klarar av det?

Tänkte bara att någon kanske har något vättigt svar, låg och tänkte på det för någon kväll sedan. 

Igår var jag med määärie, vi var på stan åkte karuseller hade det rent av trevligt. :)
idag vet jag inte vad jag ska göra, ska nog träna, känns som att det behövs. 
Men men, finns inte så mycket att säga av vad som har hänt på senaste. 
men snart börjar skolan, den 25, jag lovar att jag inte längtar, fick hem schemat idag, är inte glad lunchen är ännu senare än förut! Kommer ju hungra ihäl eller något liknande. Nu blir det ta på sig och sedan träna, läsa en stund. bara bry sig om sig själv, kan ju inte bli bättre. ^^

.helgaao

7augusti

Mycket som händer för tillfället. men har faktist haft riktigt kul på senaste, ensam hemma i 1 å ½vecka. Öl i mängder och trevligt folk. Igår öl i mängder och trevligt folk igen. Helt perfekt. Har iaf haft riktigt kul. Ikväll blir det myskväll med Flickvän. Bara hon och jag och någon bra film. Så myyys det ska bli. Sedan vette fan vad som kommer hända imorgon, bäärs kanske. Bärs hela veckan vore icke fel. Nu så blire iaf dusch.

Puss och kram, skumbanan.

.helgaao

RSS 2.0