27Feburari

Igår var en ganska trevlig dag/kväll. Det var länge sedan jag träffade folk. Så varför inte träffa nytt folk och få nya kontakter. Jag måste påpeka att jag äger Ante i biljard! ;) Satt på dannes bar men jag var nykter eftersom jag hade bilen. Kändes lite surt. ^^

Sedan bar det av hem vid 7 eller liknande. (efter många om och men, det tog ett bra tag innan jag "fick" gå :p ). Det blev mat här hemma, familjen Carlsson var här eller ja en del av den. Trevligt som fan sedan gick jag upp på mitt rum. Läste slitz sedan twilight boken nr 2!. :P

 

Idag så ska jag åka till Malmköping och ta en kaffe med Krath, det är planen iaf. Jag gissar på att de kommer bli super trevligt. Men nu ska jag ta på mig kläder eftersom jag nyss vaknade. (underbart skönt att sova).



.Helgaao

26feburari

KÖRKORT!

23februrari

Jag sitter och väntar på att dagarna ska gå så nya slitz tidningen kan komma ut! Har för fan väntat i en vecka nu. *suck*
Idag gick jag upp tidigt och höll mamma sällskap vid frukosten. (jag satt där som en död råtta eller liknande) Gick sedan upp igen och lade mig i sängen, sov en timme kanske sedan kollade jag på film och pappa ringde och sade att jag skulle göra mat. Så gick ner, lagade mat, pappa kom hem så vi åt. Nu ligger pappa och sover, jag har pluggat körkorts teori. Men ska ner och springa lite på bandet. Sedan ska jag väcka pappa så ska vi ut och skotta snö. Jag har tröttnat på snön men har kommit fram till att det är bra träning att skotta. (alltid något positivt). 
Resten av dagen? hmm... ska duscha och gå ner till kiosken och köpa snus. Wiiie, vilka planer jag har för en dag som denna, lov å allt. nej man kan ju inte göra allt. Imorgon ska jag nog in till stan och träna lite teori där. 

.helgaao           orkar inte med alla tankar så skriver inte upp de nu.





Jag i massa snö?

20Feburari

Idag har jag shoppat lite kläder, skottat massssssssor av snö och haft tråk. Ska strax duscha och har inget vättigt att säga. 

.helgaao

17Februari

Skolan idag, fy fan vad trött jag var. Var en seg dag slutade 4, inte ofta man går ifrån skolan så sent även om vi slutar 4 varje dag.
Jag känner att jag behöver en dusch så orkar inte skriva mer för duschen väntar. 

.Helgaao

16Februari

Hade uppkörning idag och det gick fin fint. Var inte lika nervös som för teorin. Och det kan vart det som gjorde susen. man ska bara vara lite nervös. Har bokat ny tid för teori nästa fredag. Och visst fan ska jag klara det då. Jag vill ha körkortet i handen nu nu nu!

Nu ska jag strax lägga mig i sängen för att jag ska till skolan imorgon. Undra om jag hittar dit har inte vart där på en å ½vecka. Men jag överlever nog tre dagar i skolan, sedan är det dags för sportlov. Så jävla nice! Måste göra mitt projektarbete med. =/ har inte blivit av det där.... Det skulle vara inlämnat idag? har jag för mig iaf. Haha. men körkortet har prio 1. 

Sov gott.
.helgaao              i still like u

15Februari

Jahapp, fick 51 rätt på teorin när jag ska ha 52! Det SUGER ganska hårt. Imorgon har jag uppkörningen och så ska jag boka ny tid för teorin, hoppas på att nån har hoppat av den imorgon så jag kan göra om den imorgon med! JAG VILL HA KÖRKORT! Jag och mamma körde idag. Satan vilka IDIOTER det finns i Eskilstuna. De kan ju verkligen inte köra bil! En idiot körde i röven på mig så jag nitade till lite. men han fortsatte ligga i röven på mig. Jag tog in på konstiga vägar och trot eller ej men han följde efter mig. Skum jävel. Sedan står jag och väntar vid ett rödljus och det är en bil brevid mig som med står och väntar, och helt plötsligt börjar han köra, fast det är rött? Snacka om idiot! Sedan hinner jag köra kanske 200meter (typ vid sjukhuset eller ja efter sjukhuset), jag kör kanske 50-60 nått. och en bil kör om mig! :S Jävla cepe! Så jag hängde mig på tutan. ^^ Och när jag körde vid rekarne så stod en buss där, men blinkade in mot busshålmsplatsen så jag kör om, när jag är på mitten av bussen kör han ut!!! Var tvungen att köra över på andra körbanan för att inte krocka! Jävla idiot! Och den här staden ska jag köra upp i imorgon? Jo tjena! Det kommer ju gå bra! 

Men men, jag är ganska seg nu och ska försöka lägga mig tidigt, har inte planerat vilken buss jag ska ta till stan imorgon 08:25 eller 10:10. Får se... 

.helgaao

12Februari

egentligen är det den 13nu men jag kanske vill skriva lite imorgon. Idag har jag vart på körskolan tidigt som attan och hade en körlektion sedan satt jag och pluggade klarade mitt första prov 67 av 70 rätt. Inte fel. Sedan bar det ner på stan köpte en ansiktsmask (just fan jag och mamma skulle göra det idag ja... hmm). Sedan klockan 11 skulle jag till frissan. laddar upp bild på resultatet längre ned. Sedan bar det av hem tog hand om hunden och pluggat lite och setat vid den här dumma burken. Har även pratat med flickvän i nästan 1 å ½timme nu på kvällen och vi ska antagligen ses imorgon. (Y)







Mer än så tror jag inte att jag har att säga. Jo, JAG ÄR TOK SNYGG!

.helgaao

10Februari

Jag har vart så sjuk så jag inte kunnat snusa men nu känner jag att jag borde klara av en och jag är jävligt sugen med. Men om jag struntar i det så kanske jag kan sluta? ytterst otrologt. men iaf. försylningen och och de onda i halsen skulle bytas ut i kraftig hosta jag har redan börja märka av de symptomen bara det att jag vill inte känna de för det gör så jävla ont i halsen när jag hostar. Jag satsar på att klara av teorin och uppkörningen i början av nästa vecka så blir plugga som en idiot. Jag känner inte att jag orkar skriva mer här heller jag ska kolla på en film för jag är helt slut efter att ha sovit 2timmar denna morgon....

.helgaao

9Februari

Jag är sjuk som fan. Vet knappt vad jag heter. Helgen var trevlig, var hos Qarro. Sov där. Men nu är det tisdag? eller onsdag? jag har inte en aning har sovit sedan i söndags iaf, kanske vart vaken i 8timmar totalt. Nu försöker jag vara vaken för jag sov jätte dåligt inatt. Har halsfluss. Så kan inte svälja, andas eller äta. Så ja, jag har ont. Nu ska jag strax försöka äta något. Det där något lär bli nyponsoppa det ända som jag halft kan få ner utan att gråta.


.Helgaao

5Februari

Jag har precis kommit till skolan klockan är 08:39 och jag ska ha matte C. Åt precis en macka för att jag var as hungrig. Nu ska jag dricka en energidyck så jag vaknar till liv. Ikväll är det en studentfest som jag inte vet om jag ska på. Ska dit efter 23:00 isåfall men vet inte om jag kan ta mig dit. Vore ju trist om det inte gick. Men ändå lite skönt kanske. Men har tröttnat på att vara hemma hela dagarna. Har vart det några helger nu. Och lär vara det nästa helg eftersom jag har teoriprov den 15e. Nu tror jag att jag inte orkar skriva mer så ni får ha en fortsatt trevlig dag allesammans. 


.Helgaao
2dagar kvar på din nuvarande prisplan. När helvete började de med 2dagar? har det inte vart 3dagar innan?

2Februari

Varenda gång jag skriver Februari får jag tänka efter hur stavas. Snacka om att jag har få hjärnceller efter all fylla det senaste året. Påtala om fylla så sitter jag och dricker bärs nu, det känns bra som fan. Har saknat de. Idag så hoppade jag av bussen i malmköping och träffade Krath en sväng, var ute med Annies hundar på en promenad. Mycket trevligt även om det bara blev en kort stund. Mamma hämtade mig i malmköping och vi åkte hem och lagade mat. Har nu käkat och jag ska lägga mig och kolla på film tills FINALEN i Paradise Hotel börjar. Så får se vem det är som vinner det hela idag då. Jag hoppas på Jackie. 

.Helgaao       bärs är gott!

1Februari

Idag har vart en värdelös dag. Började skolan klockan halv 11 och slutade 10 i 12. Så det blev bara att ta bussen hem igen. Eller ja till stan, köpte lite smink och sedan bar det av till farmor och farfar. Käkade en bulle sedan tog med mig hunden och gick till bussen. Stod och väntade på bussen och då såg jag Marcus som åkte förbi, han var helt inne i körningen :P. Sedan Matte och Eddie som vinkade glatt ^^. Bussen hem var lite jobbig, hunden var livrädd och det var massor av folk på bussen. Usch.. stackars vovve. Nu är jag hungrig eftersom jag inte åt någon lunch idag. Så ska ner och ta ett päron tror jag.

.helgaao                 I mean what can I say, three babies in the backseat singin'

RSS 2.0