27Mars


har köpt mig en onepiece! 

Har även färgat håret RÖTT!. TOK NICE!
ÄR fortfarande sjuk, har bara vart med pelle hela helgen, eller träffade Carrro en sväng med. Bytt däck på bilen, dragit lite el här hemma. Nu kollar jag BB eller ja det är paus, sen ska jag sova. Praktik imorgon, sista veckan fan! :) Skönt men ändå tråkigt. 

.helgaao

25Mars

Jag är fortfarande sjuk. Mår bajs, ligger bara hemma och ligger. Känns förjävligt. Men hoppas att jag börjar friskna till nu iaf. eftersom jag har vart sjuk så har jag mått ganska dåligt. Jag har även mått dåligt över massa annat. Men jag verkligen hoppas att allt kommer lösa sig till slut. Idag är det fredag, och jag ska försöka ta en dusch och försöka må bättre, kanske åka hem till Pelle ikväll. Nästa vecka tisdag-torsdag kanske han ska sova här för att mamma o pappa ska till malmö. Får se hur det blir. Men men, har nog inget att skriva för jag har inte gjort något speciellt. 

.helgaao

20Mars, Tillit och bajs!

Helgen har vart händelserik. Mycket prat och överenskommelser. Men jag tror att allt slutade bra. Allt känns iaf bra, jag och pelle har kommit varandra närmare. Pratat om saker som gör oss starkare. Jag tror inte att något kan förstöra vårat förhållande alltså. Citerar Pelle "innan kändes det som att allt gick för fort när vi pratade om att köpa större säng o grejer, men nu kan du lika gärna flytta hit på en gång". Och nej jag ska inte flytta dit på en gång. Men i en snar framtid vill jag bo där mer än vad jag bor hemma. Jag älskar den mannen något extremt! Tror att jorden skulle gå under om jag vart lämnad utan honom.

Men det finns ett problem! Jag har inte kunnat bajsa på hela helgen jag vart där. Så nu är jag hemma och tror att jag har bajsat tre gånger. hahaha.  

Praktik imorgon, garanterat, vill inte vara hemma mer! 

.helgaao

16Mars

Ligger i sängen och sjukar mig. Det har jag gjort hela dagen. har ont överallt typ. Känns åt helvete. Vill vara frisk! 
Ikväll är det handboll men vet verkligen inte om jag kommer orka se den. Mår så jävla kasst. Men får se hur det blir iaf. :) 
Nej nu ska jag kika på mer knight rider, har nog sätt 5-6avsnitt idag. (Y). 

.helgaao

15Mars, Nostalgi och Aggression!

Jag är så trött på ALLT! Exakt ALLT! 
Kan ta upp några små saker. Man går upp när det ljusnar, man kommer hem och tar det lugnt en timme sedan är det nästan mörkt. Det är kallt ute, vägarna fryser på varje natt. Solen lyser under dagen när man sitter i bilen eller ligger i nån jävla grund på ett hus och drar kabel bland råttor och gift. 
Jag vill bara att det ska vara ljust, torrt på vägarna, 20+ och sol till klockan 9 på kvällarna. Jag vill kunna åka bil utan att bry mig om ifall det är halt. Jag vill höra raggarbilarnas mörka muller tillsammans med doften av en nyöppnad öl, varm asfalt och bränt gummi. Jag vill bli packad och solbränd ute på kjula flygfällt. Kissa i blåa äckliga dass. Ha på sig en påtok för kort klänning och glassa i solen. Komma hem på kvällen ta en dusch och käka grillat under plommonträdet. Jag vill ut på kvällen och festa och ha kul med alla Ärla "barn" precis som förr. Jag vill efter jobbet kunna gå ner till ärla skola och snacka skit och titta när alla killar spelar julian. Jag vill ta bilen till eklången för att försöka dränka flotten, dricka och äta gott. Jag vill kunna lägga mig i gräset och somna till en bra bok. 

Jag har tröttnat på vintern och kylan. Jag vill ha sommar och värme. 


.helgaao

14Mars

Har vart tok sjuk hela helgen. det har även babe vart, så vi har tagit hand om varandra. :) Vi har inte gjort ett piss, vi låg i soffan och sov eller så låg vi i sängen och sov. haha. Underhållande helg. Vi kollade på 1 å ½film. Men annars har vi bara sovit. Jag mår fortfarande dåligt. Huvudvärk och feber, så jag stannade hemma idag. Passade på att köra in volvon till stan. Han dog på vägen in, i hällberga. Och han höll på att dö MASSA gånger på vägen in. Vi tankade upp honom. Och nu går han fin fint! Undrar om det är att han måste bli varm eller om det var nått med bensinen. :S Men min käraste bil funkar iaf det är det viktigaste! 

Jag är kär i denna låt!
The Moniker - Oh my god. 
Oh my god, oh my god
It's a wonderful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over. 
.helgaao


Bonus!

Ni får en bonus uppdarering här!
Inte för att vara elak men här kommer tre HETA killar som jag lätt skulle kunna ligga med! ^^

1. Brolle Jr.

2. Paul Wesley.


3. Robert Pattinson


Inte för att Pelle har sån stor konkurens eftersom att jag aldrig kommer få nån av dessa killar. Och att jag älskar honom. Fast det vet han om! Och detta är inget elakt mot dig älskling<3

6Mars

Som vanligt glömde jag för 6dagar sedan att jag och min kära pojkvän vart tillsammans i 3månader. Men Grattis till oss! 
Helgen har jag spenderat i Motala med Mikaela. Fredagen blev lugn, Becca och Fredrik kom över en sväng. Lördagen åkte vi runt i Motala, sedan till lkpg. Biltema och lunch. Sedan motala igen. Lugnt tills kvällen kom då vi drack lite, gick ut en sväng. Men åk ALDRIG till Motala för att festa på en lördag! vad var det 20-30pers ute^^. Det sög, men trevligt vare.

Jag saknar min underbara pojkvän massor. Han är på tok för långt bort. Längtar så sjukt mycket tills jag får hålla om honom igen. Han kommer garanterat att bli sönderpussad på tisdag. Tror jag kommer sova där hela veckan. ^^ Känns så nu iaf, nästa gång följer jag fasiken med honom vart han nu än ska. 5dagar utan varandra är på tok för mycket! Han ringde faktiskt från england i fredags när jag stod och väntade på tåget i Katrineholm. Blev JÄTTE MASSA glad! 

.helgaao

grrrr...

3Mars

Då har min älskade pojkvän åkt till England. Kommer kännas nå sjukt tomt utan honom i helgen. Men ska umgås med Mikaela så jag kommer nog överleva. Har vart på bolaget i thälla och jobbat idag. Man blev skapligt törstig där. ;) haha. Nu ska jag ladda på min mobil, kolla bigbrother, packa grejer till att ha med mig till Mikaela, äta, boka tåg till Motala, packa lite till, bigbrother, sova. (Y).
Glömde skriva lite... Igår kväll blev kiosken vid Pelle rånad. Jätte läskigt ju. Tur att jag inte gick ner och köpte nått. :O Berättade det för mamma när jag kom hem från jobbet. Och vem ringer mig om inte POLISEN! :O Satan vilken chock jag fick när jag svarade. Men de ville veta vad som hade hänt för några helger sedan så var inget allvarligt. 

.helgaao

RSS 2.0