16November

Besvikelse, även om det inte är äkta så känner jag besvikelse. Kanske t.o.m oro. Jag vet inte. Allt känns fel, på bara några sekunder högst en minut så tror jag att mitt liv vände. Den här magkänslan vill jag inte vara med om.

.helgaao

15November

Helgen har inte bjudit på så mycket faktist. Förutom att jag och familjen i lördags var och åt på akropolis, jag åt black and white fast bara med bearnaisesås. Fast jag fick världens chock när det var nån jävla gåslever på köttet, höll på att spy, men det ska tydligen vara det. Förstår icke varför fick världens chock. Efter den fina middagen så gick vi på bio och såg flickan som lekte med elden. Det är en film jag verkligen kan rekommendera den får 5stjärnor av mig.
Jag slutar min pencillin kur idag så imorgon är jag frisk, eller hur frisk jag är vet jag inte riktigt men ändå. Min farmor fyller 80år på lördag och jag har namnsdag. Det är riktigt trevligt faktist. Men lördag kväll är jag ledig och vill gärna träffa folk. Jag har även städat mitt rum i helgen, jag kan säga att det behövdes men nu är det fint för en gångs skull, eller om inte annat finare än vad det var innan. Nu ska jag lägga mig och kolla på parlamentet. :)
. Helgaao

11November

Jag följer Susannas råd och börjar blogga igen.
Och det jag vill att alla ska veta är att det kommer vara en blandning av vad jag gör / har gjort i min vardag. Och mina tankar och idéer. Och jag vill inte att folk ska gnälla för jag säger inte att alla ska tycka och tänka på samma sätt som jag gör.
Idag tänker jag inte dra upp massa tankar, eller inte just nu iaf. Får se om tankarna börjar rulla på senare. :)
Helgaao

10November

Ursäkta mig men nu ska jag yttra mig om vad jag tycker och tänker just nu.

Jag tycker det är kul att det är många killar som hänger efter mig för tillfället. Men ändå kan jag inte sluta tänka på den som inte gör det. Jag hatar verkligen den här kylan som är ute för tillfället, eller det verkar ju vara för evigt. Jag börjar tröttna på att inte ha körkort. Jag har nyligen kommit på att Bon Jovi är snuskigt bra. Jag har blivit skoltrött, då menar jag verkligen skoltrött. Känner ingen mening att gå till den där äckliga skolan. Vi gör ju ändå inget när vi väl är där. Jag HATAR reklam på spotify! Denna dag tror jag att jag ska roa mig genom att kolla på Ronny och Ragge, det var ett tag sedan man såg det, tror det var 07 jag såg det senast så det är fan time för det. Jag tycker att vissa av mina såkallade vänner är ganska barnsliga och inte kan ta vuxna beslut, så det märks att man växer ifrån vissa. Jag har börjat tänka mer vuxet iaf. Till exempel att jag inte vill bli full när jag dricker, jag undrar vad som har hänt med mig, men jag känner fan inte det så roligt. Men jag skulle istället kunna dricka öl varje dag, hur vuxet det är vet jag inte.

 

helgaao.


RSS 2.0