28Februari

Hemma hos Carrros föräldrar har dom ca 200st fåglar. Jag tänkte bara så att alla vet! 
Eftersom att Carrro tycker att jag bloggar för lite så ska ajg skriva ett tok långt inlägg nu tänkte jag. Om jag nu kommer på saker att skriva om. :) 
Idag på praktiken har jag gjort massor fast ändå ingenting. Vart på ett kontor på vuxenförvaltningen och satte dit list för datakablar och satte upp två stycken fyrvägsuttag, flyttade även runt på armaturer. 
Sedan så skulle han jag jobba med åka och knäcka ryggen så jag fick sitta i bilen och vänta. Sedan blev det frukost, åkte till storel och käkade. Åkte ut till lagersberg och bytte ut en armatur vid överskåpet i köket. Sedan till fröslunda och gjorde samma sak där och även satte dit ett vägguttag. Fick ta firmabilen själv till storel och hämta ut grejer till det. Efter det så hämtade vi en huvudnyckel till en lägenhet borta vid röda korset vid eriksson/corner typ. Planerade lite inför morgondagen. Ska koppla in en tvättmaskin & torktumlare & en diskmaskin. En mycket fin lägenhet måste jag säga. :) 
Åkte hem, sedan till konsum och köpte bröd och lite godis. Hem till Eva och snackade massa skit. Var länge sedan jag träffade henne så var skönt att prata massor. 

I helgen ska jag till Motala och träffa Mikaela, fredag blir det lugnt men lördag blir det Linköping och parta gärnet. Så nån fårn linköping som vill bärsa? (tror inte att jag känner någon i Linköping. :S) Haha. 
Min prins åker till England på torsdag och kommer inte hem förens på måndag natt, jag kommer att sakna honom massor. Helgen har vart helt sjukt underbar, vi har myst och bara trivts i varandras sällskap hela helgen. Han gör mig verkligen lycklig, varje dag jag är med honom känns perfekt. Även om han sitter oc spelar lite medans jag kollar på tv så känns det så jäkla bra. Jag trivs hemma hos honom, skulle kunna flytta dit. Vill vara med honom hela tiden. Jag älskar honom massor. 

Nu så ska jag kolla lite på BigBrother. Delar från när Rickard psykar totalt. 

Flickvän, är du nöjd nu? Nu har jag skrivit MASSA! Nu är det DU som är dålig på att skriva kan jag lova! :P 

.helgaao <3

27Februari

Dålig uppdatering, jag vet. 
Har haft praktik, och vart med älskling hela helgen. I torsdags var jag sjuk och onsdags och fredags var jag på Sevice på jobbet. Har inte gjort så mycket men har vart på massa olika jobb. 
Nu ska jag snart iväg till olearys och kolla fotboll med älskling och hans pappa. :) 

.helgaao

20Februari

Sitter just nu i myskläder o kollar på simpsons, ska snart fixa mig för att dra ner på stan klockan 3. SKa på Bio, ska se Trassel 3D. :) 
Har fått hosta, nyss smakade det blod i munnen för att jag hostade. hemskt. :( 

Helgerna går på tok för fort, vill vara med älskling hela dagarna. Finns inget bättre än att vara med honom. Jag är upp över öronen kär! 

.helgaao

19Februari

Hej bloggen / Pelle. 

Är just nu hungrig som en tok, sitter och käkar kladdkaka. 
Jag har nogit inget mer o säga. Pelle ville bara säga hej till bloggen. 

.helgaao

17februari

Har vart hos läkaren idag, han kuttade upp halva mitt ben och satte på plåster och sade på danska "Du ikke brusebad i tre dage" på svenska betyder det "du får inte duscha på tre dagar". Fuck heller, jag får överleva utan att duscha idag men imorgon MÅSTE jag duscha. Och då ska det duschas med min älskling. <3 Fast det blir nog ingen 2timmars dusch som vi brukar ta. ^^. 
På lördag ska jag äta lunch med Stina och hennes mor. Kommer bli mycket trevligt. 
Resten av helgen spenderas med min pojkvän och det kommer bli en lugn helg, det behöver vi.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av Knight rider sedan sova. 

.helgaao
True love is the meaning of it all. True love is the answer for it all. True love kills, true love heals, true love burns and true love feels, that is nothing that can compare to true love.

16Februari

Praktik, körde hem Pelle. Satt utanför Pelle i bilen och pussades och pratade i 30min, hem, kolla handboll, kolla mer handboll, äta, sitta här. Min underbara dag. ^^ 
Imorgon ska jag till läkaren klockan 16:00. Jag är nästan lite nervös, de ska skära upp mig och sy. :O Vet inte om jag sover hos Pelle imorgon eller om jag sover hemma, det får tiden avisa. Men ska iallafall hjälpa Farmor och Farfar att handla efter jag vart hos läkaren. :) På fredag ska jag och älskling göra hemmagjord pizza. Och jag ska göra kladdkaka till efterätt. Justja, Pelle ska få en present av mig med, försenad alla hjärtans dag present. En parfym som jag tycker luktar jätte gott. Fast det hela beror på om han tycker den luktar gott. Fast hans kommentar om parfymer är "alla luktar ju gott, det är ju det som är meningen". Så jag får nog bestämma. :P På lördag blir det till att fixa Tacco. Myshelg 3000 kan jag lova. Sedan bio? eller Badhus? Vi får se hur det blir. Men en helg helg utan alkohol bara med min underbara pojkvän. Kan inte bli bättre! 
Min pojkvän är det bästa som har hänt mig. Och nu är allt så underbart det kan bli! 

.helgaao markt for life

15Februari

Att man aldrig ska få berätta något i denna värld ensam. Du vet vem du är och du vet att jag knappt litade på dig innan, nu är det helt klart kört för din del. Jag litar inte ett öre på dig. Och du min bästa vän, jag vet inte om jag kan berätta något för dig längre heller för jag vet att du säger till honom. Kanske ska jag pausa mitt liv ett tag! Och då menar jag från allt och alla. Och som alla vet älskar jag Pelle massor, finns inget som ändrar det, men du har nu förstörd en liten bit av Pelles tillit till mig. Och fan heller, jag är så besviken så det finns inte! En vän gör inte så, om man nu märker att jag har berättat lite, tror du inte att jag ska berätta allt? Jag vill inte slänga hela bomben själv när han berättade för mig att han blev jätte chockad och äcklad. Resten tänkte jag säga sen, öga mot äga för att kunna trösta min pojkvän om han blev ledsen. Men nej du gör så att jag måste åka dit innan jobbet för att han mår piss! Tack i massor du idiot, fan för dig!
.helgaao En förbannad, bästa vän, flickvän och framtida mor till dina barn. Jag älskar dig Pelle Simon Olsson jag hoppas allt jag sade till dig igår får dig att förstå det!

13Februari

Fredagen var bra, slocknade vid 9 i soffan hemma hos Pelle. Lördagen kom Filip och hämtade mig och vi åkte och hämtade Ben och körde honom och Pelle till Safiren. Jag och Filip åkte hem till honom. Drack bärs, Carrro kom förbi. Vi drack mer bärs. Gick hem till Carrro. Drack en äcklig mojito. Sedan brakade helvetet lös! Vill ni veta om det kan ni ju fråga mig personligen! Somnade tillslut hemma hos Pelle, vaknade sedan fortfarande gråtandes. Mycket diskutioner under dagen. Och jag är fortfarande osäker över de besluten som togs. 

Jag känner inget alls. Eller för mycket kanske. Jag är så förbannad, ledsen, besviken, sårad, arg. Ärlighet och uppriktighet är något som jag värderar mest i mitt liv. Men när man väl förlorar sitt tillit till mig så är det mycket svårt att bygga upp. Men jag vill att det ska funka och ger det df en chans. Hoppas verkligen att allt kommer lösa sig.. 

.helgaao, helvetes helg som vanligt!

10Februari

FREDAG imorgon! Det betyder mys med älsklingen! :) eller ja, först praktik.. sedan älskling. :)
Lördag ska jag hem till Filip och dricka nå bärs. Och bara umgås eftersom det var för länge sedan. Pelle ska ut och dricka med Ben så då får jag la passa på och umgås med mina vänner. :) Blir nog till att träffa Carrro en sväng med. Fast det vet hon inte om än. Carrro när du läser detta så planerar du in att träffa mig på lördag kväll! :P 

.helgaao :)

9Februari

Jag kom idag på att jag och Pelle har vart tillsammans i 2månader och 9dagar. Jag tänkte inte alls på att vi hade vart tillsammans i 2månader den 1a. Fast det känns som om vi har vart tillsammans i en evighet. Och kommer vara tillsammans i hela livet. Allt är så perfekt! De närmaste 2månaderna kommer jag antagligen att träffa honom VARJE dag. :D Eftersom att jag är med Bravida på Volvo och sätter upp brandlarm och han jobbar ute på volvo. Så då samåker vi. :) Fast det är jag som bestämde det just nu. Om han vill det har jag ingen aning om. Kanske borde fråga honom... hmm... Nej han har nog inget emot att få träffa mig och få några pussar varje dag.

Praktiken idag var seg. Jag hoppas att morgondagen blir mycket bättre. Snart helg, får tänka på det så går det nog lättare. 

Nu har jag druckit en liter mjölk idag. MUMS! Och kollat lite på fråga Olle. Men nu ska jag ner och ta penicillin och pissa. Sedan ska jag lägga mig i sängen och kika tv tills jag somnar. (Är sjukt trött). 

.helgaao

7Februari

Tandläkare är det värsta som finns. Kom dit, de sade "du har en infektion i tandköttet vid visdomstanden, du får pencillin och så får du betala 300kr i kassan och komma tillbaka på torsdag och betala minst 300kr till" Dom sade inget alls som jag inte redan visste! Funderar på att bojkotta tandläkare!
Käkade på burger king idag. det gick inge vidare. Pressade in hamburgaren i munnen för jag kunde inte gapa så stort. ^^. 
Handbollen börjar snart och jag sitter helt klart bänkad framför datorn. Robin är gipsad och Zacke har stukat foten. Det är fan inge vidare men vinner vi den här matchen så somnar vi som serieledare! Det gillas massssor! 

.helgaao
är galet kär i min älskade pojkvän! <3



Min Tiger ville inte att jag skulle sitta vid datorn!

4Februari

Sitter just nu i Pelles soffa och känner hur underbart det är att det bara är fredag. Det betyder mer tid med älskling! Jag är jätte glad. :) Allt är underbart. Och det mesta jobbiga från föra helgen har lagt sig.  

.helgaao 17:30

2Februari

Träffade ÄLSKLING idag. *lycklig* 
Vi var och kollade på handboll. Och vi förlorade mot lugi... (jävla skit)
Gjorde massor av intervjuer efter matchen. Men kabeln till videokameran ligger hemma hos Pelle antar jag. Så dom kommer upp imorgon för då ska jag dit. 

Imorgon ska jag även till Västerås med mamma och bli sminkade och fotade. Kommer bli jätte skoj. :) 

.helgaao

1Feburari

Jag är nere i en period när jag mår piss. Och de som står mig närmast förstår inte. Jag kan säga att det är jävligt irriterande. Så nu funderar jag på att skita i alla som är nära mig och inte fattar och vara med andra personer istället. Så imorgon ska jag kanske ut på krogen med Ante. Ta en öl eller två. Var länge sedan jag träffade grabben så. Allt beror på när jag slutar skolan. 

Imorgon bjuder bravida i nyköping på mat. (Y) Vet inte vart men det blir nog nice.

Facebook krig med Qarro. BOMBAR MED GILLA :P

.helgaao

Jag fick ut mina känslor och det känns lite bättre nu.
Ska snart hem till Flickvän en stund (30min), sedan hämta pappa på jobbet. 

.helgaao again. 17:15

RSS 2.0