30November

Idag är en speciell dag för idag är det Markus Krath´s födelsedag! GRATTIS! Gammal gubbe, snart 30 va fan! :P
Skolan idag var seg som FAN. Men jag och Sandra var duktiga och stannade kvar efter skolan och pluggade omvärld. Va de är för kurs egentligen vet jag inte. :P Vi ska iaf skriva ett projekt om vattenkraft. Det går nog bra, fick ner en halv sida idag och hittat massa info och bilder. 
Bussen hem var jätte läskig! Han kunde inte köra! Han sladdade mitt inne i Nyköping och körde som en gungstol. När folk skulle kliva av smällde han igen dörren i ansiktet på dom. Han körde ofta på fel sida av vägen. Han missade även massa holmplatser. och han saktade ned så fort han fick möte! Jävla idiot! han borde skaffa sig ett nytt yrke. 
Men jag överlevde resan och när jag kom hem satte jag mig och spelade super mario galaxy 2. Det var kul tills jag fastnade! Skit spel! 
Nu sitter jag och för över grejer på min externa för att Pelle ska installera win7 på datorn. Han säger att man inte kan ha Vista på datorn. Eftersom jag inte kan nått om datorer så är det bara att hålla med. :P 

.helgaao                               -all my friends are dead!

http://www.youtube.com/watch?v=i3YGdPMl-2w

29November

Fick veta idag att jag fick 7,5poäng på ellära tentan! hahaha, jävligt stabilt! 
Bilen imorse (vid 10-11) ville inte starta, jävla skitbil. Men fick be grannen att hjälpa mig att putta tillbaka den så jag kunde sätta i motorvärmaren. Efter en halvtimme och några försök så gick det fint! Min älskade knasiga bil! <3
Hahahahaha, filip är knäpp! Sätta ut en annons i tidningen efter en kk! HAHAHAHA. 

Nu ska jag strax ta en dusch och förhoppningsvis prata med finaste hela kvällen. <3

.helgaao

28November

Jag har haft en sjukt underbar helg med Pelle! Fredags tog vi det lugnt, satt hemma och kollade på tv och började kolla film men gick och lade oss istället. :) Lördags så blev det en runda till bolaget med Flickvän, på vägen hem från tuna park så var vi nära på att krocka vid rondellen vid tunavallen. De framför nitade, och jag gled var 2dm ifrån att åka på bilen framför. så kollar jag bakåt och ser att jag har två bilar bredvid mig. Hade de inte väjt undan hade det blivit en riäl seriekrock! haha. Jag hamnade i chock! Och Carrro reagerade ju inte fort kan jag ju säga! haha. Men senare på kvällen blev det party, hade riktigt trevligt faktiskt. Idag har jag och Pelle kollat fotboll hela dagen nästan. Hans far kom förbi en sväng med kollade ännu mer fotboll. Eller ja jag somnade i soffan. :P haha. 

Sedan bar det av hem och käka pizza och nu sitter jag här och dricker mjölk och skriver ner min underbara helg! Eller ja lite av den iaf :P 

.helgaao               crazy in love!

PS: 1månad kvar tills jag fyller 19!

26November

Igår hade jag en helt underbar kväll hemma hos Pelle. Jag ville verkligen inte åka därifrån. Allt var så jäkla underbart perfekt! Jag antar att det blir lika perfekt idag. :)


.helgaao

24November

Bara för att Guif krossade BAJSEN idag med slutresultatet 38-21 (17-8).
Det var en fin match, och mycket skrik! 
Dåk fick jag inte träffa Pelle idag. Det är ett stort minus, saknar honom massor. 

Nu dunkar jag Markoolio på hög volym och är allmänt glad som vanligt. :) 

.helgaao   skynda, skynda, sätt lite fart jag exploderar snart!

23November

Haft massa studiebesök idag. Det var inte så roligt som jag hade hoppats... Det roligaste på SSAB var att se allt järn se ut som magma som sköt tomtebloss överallt.^^ 
Det roligaste på fake kärnkraftverket var nog att han pratade som om han hade en potatis i munnen och när jag sade det till christopher i klassen började han tok garva. 

Imorgon blir det mer studiebesök. Ska till olika ställverk och till ETG och kolla vindkraftverket som jag aldrig har sätt förut^^ hahaha. Jävla vindkraftverk det där alltså! 
Imorgon ska jag även hem till Pelle och kolla om han har fått det fint i lägenheten nu. :) Och självklart mys och film :).

Jag har gått och skaffat mig en ny favoritlåt!
http://www.youtube.com/watch?v=5FXJItBMhGo
Det är bara att lyssna och njuta!


.helgaao

22November

TJOHO!
Jag klarade tentan från förra veckan!
Men hade en till idag så hoppas att jag klarar den med. :P
Så idag är jag glad. :) Jag och Sandra tog en långlunch idag, massa snack om killar och kärlek. Haha, mycket trevligt.
Nu är jag bajsnödig... men säg inte det till någon. ^^ haha.
Jag är på sjukt humör just nu. Inte bra, inte bra! 
Jag tror jag behöver träffa Eva! jag tycker om henne! 

Du log mot mig, jag satte på dig! 

.Helgaao

21November

GRATTIS TILL MIG SJÄLV SOM HAR NAMNSDAG IDAG!

Hade världens bästa kväll igår. Nu är jag så nöjd man kan bli.

.helgaao    PUSSPUSSPUSSPUSS

20November

Kvällen igår var kanske inte den bästa.. Mycket saker hände och mycket känslor bubblade upp. Men nu vet jag iaf vart han står vilket känns bra. Nu ska jag strax duscha och käka frukost. Sedan ska jag hem till Eva och umgås en stund. Sedan får jag se vad som händer under dagen/kvällen/natten. 

Vid 3-4inatt så var det inte alls kul att köra hem kan jag lova! Snö överallt och däcken spann överallt även på raksträcka. Lite lagom kul kanske. Dåk kul i svängar och låga hastigheter. :) 

.helgaao

18November

Igår hade jag världens bästa kväll med världens bästa kille! Underbart kan jag lova! Jag är upp över öronen kär! 
Idag har jag tvättat, tvättat och tvättat lite till. Plockat undan LITE på mitt rum. Och vart med Eva en sväng. Men hon var jätte knäpp idag. Hennes humor idag var inte på topp!. haha. 

.helgaao   in löööve!

16November

Idag har jag haft tenta! fick hjärnsläpp efter 2.5timmar. Och jag satt i över tre timmar! Men men... Nu har jag kraftförsörjningssystem, Kabel demensionering, Kabelaria, säkring, förläggningsätt, Temperaturer i kabel för normal drift! det hittar man i elvis på 24an. Dedu! 
Pvc tål under längre tid 70grader varmt. Och Pex tål 90grader. 

Men men, nu ska jag fortsätta lyssna på genomgången. Och hoppas på att det kan gå fort så jag kan åka hem snart! "Strömvärde, Iz" 
"Nominellt strömvärde, NSV" 

.helgaao                               - Pelle <3

15November

Sitter i klassrummet och försöker att inte hosta. Det är inte lätt kan jag säga, det kliar som fan i halsen, det betyder väl att det börjar läka. :) är inte lika hes idag iaf. Skönt som fan! 
Inatt hade jag det bra, jag drömde om finaste. :) 
Jag är jätte kär. Det är underbart. Kan inte förklara hur glad jag är varje gång jag tänker på honom. Jag har vart jätte sjuk nu i en vecka, men jag har mått bra för att jag har haft honom. Han gör mig så glad att jag känner mig frisk! 

.helgaao 10:06

15November

Sitter i klassrummet och försöker att inte hosta. Det är inte lätt kan jag säga, det kliar som fan i halsen, det betyder väl att det börjar läka. :) är inte lika hes idag iaf. Skönt som fan! 
Inatt hade jag det bra, jag drömde om finaste. :) 
Jag är jätte kär. Det är underbart. Kan inte förklara hur glad jag är varje gång jag tänker på honom. Jag har vart jätte sjuk nu i en vecka, men jag har mått bra för att jag har haft honom. Han gör mig så glad att jag känner mig frisk! 

.helgaao 10:06

14November

Eller ja det kanske räknas som den 13 fortfarande eftersom jag inte har somnat än. 
Jag har vart hos Carrro och Dennis under kvällen. Och vi hade jätte trevligt, alla utom jag drack ^^. Men pratade massa skit, lyssnade på massa bra musik, spelade guitar hero. Och jag var helt klart bäst! ;) 

Och det bästa utav allt är att jag fick vara med Pelle. Jag tror inte att det går att hitta någon mysigare kille! Och han gör mig så sjukt glad. Jag kan inte sluta le när jag kramar honom, jag kan inte ens sluta le nu när jag skriver det här. <3

.helgaao 02:55

13November

Jag har träffat en kille och är helt unik. Han är långt ifrån alla andra på många sätt. Han lyssnar, han kan prata, han vill något mer än att bara ha kul. Jag var med den här killen igår och jag känner att jag saknar hans varma kramar redan. Men jag vet att vi kommer ha ett långt samtal på msn senare när han har vaknat. Och jag längtar otroligt tills dess. Han får mig att le varje sekund, han får mig att känna mig lycklig. Jag har gått och blitt kär. 

.helgaao  
09:50

11November

idag är jag på TOPP! Är fortfarande sjuk med är lycklig idag. Jag har kört bil, och jag blir glad av att köra bil :P Jag älskar volvon alltså. Helt jäkla underbar! 
Körde in mamma till frissan, sedan åkte jag till ungdomsmottagningen och skaffade mig nya p-piller. Det känns bra, jag hoppas att dessa blir bättre än de andra. :P sedan bar det hem. och nu sitter jag här. Mår fina fisken och njuter av att jag inte har feber! :P haha. 

.helgaao 13:50

Jag är fortfarande lika glad, om inte gladare. 
Jag gillar dig. :)
23:31

10November

Jag mår lite bättre idag, och jag har vart vaken jätte länge nu. :P Men funderar på att ta och lägga mig och vila snart. Jag har vaknat en gång i timmen hela natten jätte irriterande men jag kan väl inte förvänta mig någe annat med tanke på att jag sov hela dagen igår. Det är massa snö ute, det ogillar jag massor. Jag tänker inte gå ut förns den är borta!!! hoppas den är borta imorgon! 

.helgaao 11:06

9November

Jag mår sjukt jävla jätte kasst! 40graders feber och ont i hals och huvud. Känner att det vore lättare att dö. USCH FY FAN! 
Ska strax till läkaren och se vad det är för fel på mig. (Y) alltid något.

.helgaao 12:33

8November

Sitter i skolan och har sjukt jäkla ont i halsen. Jag kan säga att jag kollar inte när jag skriver för jag kollar på tavlan så det kan bli lite fel men ni får överleva! 
Iförgår så var jag hemma hos Carrro o Dennis. Det hände lite skit men i det stora hela var det en bra kväll. Tack vare något/någon speciell kanske. :) 
Carrro, jag kommer alltid hålla fast vid dig, och jag stöttar dig till 1000! 
Igår så bytte jag och far högtalarna bak i hatthyllan på volvon. Och det blev as bra! Dåk så hatar jag stereon för att inställningarna man gör på den sparas inte. (irriterande). 

.helgaao

5November

snart är det dags för handboll eller ja om 5timmar men är pepp. Efter kanske jag ska träffa Sara och dra ut och ta en bärs eller några fler blir det nog. :) 
Jag har nyss bränt en skiva till bilen, tror det blev 60 låtar eller liknande. ^^ I helgen ska vi sätta i nya ljudet i bilen med! AS NICE! 

.helgaao

4 November

Nu har jag precis gråtit klart till sista avsnittet av 3 säsongen av förhäxad. Nu är det dags att göra lite nytta. :) 

.helgaao 12:18

grrr. ;)

3 November

Har nyss vart ute med hunden, tvättat bort sminket och ska smörja in ansiktet. Sedan lägga mig i sängen och njuta av värmen av dun täcket medan jag kollar på ett avsnitt eller två av förhäxad.
Imorgon ska jag plugga och söka extra jobb.
På fredag är det handboll och jag längtar faktiskt, det var ett tag sedan det var match nu.
På lördag kanske ut och fira Dennis, den här gången är det min tur att bjuda honom på tequila! 

.helgaao Im here but Im lost...



2November

Då har man lämnat in alla CSN papper och snart rullar 24lax in på kontot! Inte fel inte fel!
Som vanligt har jag inte mycket att säga men nu är det helg igen. Så får se vad som händer. 
Det lär bli lite plugg och träning. Men kanske även party?
Måste påpeka att min mobil är cepe tar tok lång tid innan jag får sms så ring om det är något.:) 

.helgaao

1 November

Idag fyller min stora syster 29! Grattis till henne! Gammal tant är vad hon är. :P 
Just nu så sitter jag i skolan och har ellära. Jätte intressant, eller nja han räknade fel och då snurrade allt runt i huvudet så jag inte fattade längre. Men ja... Helgen eller ja halva helgen spenderades med Mikaela. Hade massa skoj. Krog och shopping! :) 
Den här skoldagen har gått fort och imorgon är det labb hela dagen. Det ska nog gå bra. :) 
Jag och Viktor pratade en stund igår och det kändes bra att kunna vara vänner iaf. 

.helgaao 14:19

RSS 2.0