20Juni

det är typ den 19de nu, men men.. den 20 fyller pappa iaf. :) 
Jag har vart med Pelle hela helgen. Vi behöver varandra jätte mycket nu måste jag säga..
Pratar med honom i tele nu, Han ska väcka mig klockan 5 så jag ska kunna väcka pappa och ge honom frukost på sängen. Eller ah, ge honom sin present iaf:) 

.helgaao

18Juni

Helg, är hemma hos babe som vanligt. Kommer nog haft flytta hit under sommaren. :) Har redan halva min garderob här så. Fick en bil av farfar med. En Cheva! Fin som fan, lite stor bara, vet inte vart jag har den än. Körde lite idag, sedan tar det ett tag tankar, sedan börjar "check motor" lampan lysa. Tack så mycket, en bonus till! (Y)

Nu ska vi testa älgkorv. Eller ja pelle måste googla ängkorv först. *suck* hahah. 

.helgaao

13Juni

Länge sedan jag uppdaterade som vanligt. Igår fick jag en chock och fick reda på att jag slutat skolan för terminen. Jag kan inte klaga på det. 
I fredags åkte jag till Nyköping för att kolla bil. Idag ska pappa ringa och kolla vad det kosta att sätta i uttag för motorvärmare, men vi kommer antagligen att köpa bilen. Jag är riktigt glad måste jag säga. Cheva, det är inte fel.
Där har vi pärlan! :) 

Efter det så åkte jag hem till älskling, vi drog ut o käka och sedan satte vi oss på time å drack lite öl sedan drog vi hem. Lördags så tog QARRO studenten. Så vi firade henne först vid skolan, sedan drog jag, pelle, Carrro och Dennis och käkade på hyttans. Alla utom Pelle gillade maten. (Y). Sedan drog vi hem, drack bärs, Richard kom förbi. Sedan kom Qarro då drog vi ner på stan. Satte oss på time en stund, sedan åkte vi van och drack bärs. Pelle blev jätte full och somnade vid 12. Vi andra festade på. Vid 3-4 så skulle Pelle spy, efter det fick det bli att åka hem eftersom att han inte mådde någe vidare. I söndags sov vi och myste hela dagen tills jag skulle ta bussen hem vid 4. Då hjälpte jag till hemma lite. Men var ganska bakis. 

En bild på min älskade pojkvän som jag inte kan beskriva hur mycket han betyder för mig får ni här. (döda mig inte babe, du är söt)

Min man! Gaah, jag är så kär att jag faller av stolen. <3

.helgaao

1Juni

Jag saknar min bil!
Har vart o tittat på massa bilar idag.
Provkörde en Audi a4 1.8T. Jag gillade den inte. :O Jag är chockad att jag inte gjorde det men ska nog ringa på en hyundai coupe imorgon. Han verkar frääch!
Jag vill på streetrace! Och på måndag är det dags, FAN vad jag längtar! Har ingen att gå med men jag SKA dit. Saknar bilar nå sjukt. Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt utan bil.. Men man blir deprimerad...
Jag saknar min bil!
Har vart o tittat på massa bilar idag.
Provkörde en Audi a4 1.8T. Jag gillade den inte. :O Jag är chockad att jag inte gjorde det men ska nog ringa på en hyundai coupe imorgon. Han verkar frääch! Så jag vill iaf kolla på den och provköra.
Jag vill på streetrace! Och på måndag är det dags, FAN vad jag längtar! Har ingen att gå med men jag SKA dit. Saknar bilar nå sjukt. Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt utan bil.. Men man blir deprimerad... Känns tomt på nå sätt.. Jag kan inte åka dit jag vill när jag vill. Det känns som om all min frihet är borta. Nu är det ju inte så får låna bil av mamma o pappa ibland.. Men ändå så känns det tomt.. Jag vill kunna ta en sväng när jag vill, ska inte spela nån roll om mamma o pappa är ute o åker med deras bil. Jag vill bara kunna känna att jag kan åka vart jag vill om jag vill.

Nu är jag långledig med, kanske har lite ångest över det. Har ett projekt med skolan som är jätte stort och läraren ställer in lektion efter lektion. Visserligen av förklarliga skäl men ändå så känns det som om jag aldrig kommer klara av kursen.. Men jag börjar iaf skolan igen den 13Juni. Och jag slutar skolan den 15Juni för sommarlov.... skit alltså.. idag avslutade vi en kurs som var riktigt bra. En lärare som förklarade allt så man förstod. Och ett plus var nog att den var på ETG/EUU. Träffa gamla lärare och så. På tala om att träffa gamla lärare så ska jag på "klassåterträff" om en vecka. Kommer nog bli jätte roligt att träffa alla igen. Och då på onsdag ska jag även klippa mig. Det behövs! Fast i helgen ska jag färga håret igen.. Det ser förjävligt ut! Nästan rosa. =/ 

Men nu orkar jag inte skriva mer, har iaf fått skriva av mig lite. Vilket jag tror att jag behövde. Jag har knappt pratat med Pelle på 2dagar och jag saknar honom massor! Vill bara umgås med honom, spela, prata, se en dålig film, ligga i sängen helt tysta och bara njuta av att vara med varandra. Men det är långledigt för honom med så vi hinner umgås MASSOR. 

.helgaao

RSS 2.0