23September

Jag känner mig för tillfället jävligt glad. Eller ja det som tynger ner mig för tillfället är att Tiger är sjuk. :( Fast jag nojjar väl bara. Jag är ensam hela helgen, eller ja Eva ska sova här på lördag. men annars är jag ensam. Men jag överlever, har fått massa mat så det borde inte vara någe problem. 

.helgaao 22:41
Det känns tomt utan dig, men jag lär mig leva med det.

22September

Inatt drömde jag att jag misshandlade en brud för att Viktor satte på henne. Känns jävla stabilt. Tur att det bara var en dröm. Men det kändes så verkligt. 

Mamma tycker att jag ska ringa och säga att jag inte ska börja på utbildningen och skriva in mig på arbetsförmedlingen igen. Jag säger att jag vägrar pendla i två jävla år till. Vill inte fundera på att jag slösar bort 3timmar om dagen i typ 300dagar om året. Jag får spel när jag tänker på det. Jag vägrar!! 

Nu ska jag glo nån serie och ta en snus. 


.helgaao 10:48

21September

Om jag inte får ett jobb idag så börjar jag utbildning på måndag i Nyköping. Och så fort jag hittar en lägenhet för ett bra pris så flyttar jag. Om jag inte hittar en etta så ska jag och Marcus flytta ihop i Nyköping för han letar med lägenhet. Han tar vardagsrummet och jag sovrummet. Måste dåk skriva upp lite regler för mat o städning isåfall. Jag är iaf jävligt pepp och kommer slippa Eskilstuna i 2ÅR. Okej, självklart kommer jag och hälsar på. :) säkerligen varje helg. :P men ändå. 

Jag och Viktor ska inte prata längre. Han bestämde det igår. Fast jag är nog inte redå att släppa taget helt än. Men jag blir väl så illa tvungen, om jag flyttar går det nog lättare. Och om det är meningen att det ska vara han och jag så händer det i framtiden.

Mikaela och jag har blitt bra vänner nu och hon och jag ska röja sönder hela Nyköping om jag flyttar dit. ;) Haha. Mitt lilla vild-djur!. 

Jävla politik säger jag bara, om SD kom in i rikstagen så måste det betyda att Svenska folket vill ha en förändring. Och då ska alla gå emot SD. Oj vilken jävla förändring. IDIOTER, tänk lite! 

Men men nu ska jag söka jobb till 100%, vill bara att Liberg ska svara. Han är ju så seg^^ haha. 

.Helgaao 10.17

18September

Tjoho! Nu är sängen och datorbordet flyttat igen. Det känns as bra. Har tagit bort ramen på sängen med. Men jag tror det blir bättre såhär. Har vart och köpt nya sängkläder. Fick ett par nya leggings med och ett linne. Är skapligt trött. Igår var jag och Eva hemma hos Thomas och spelade monopol med han och Oscarsson. Eva vann som vanligt. Men efter blev det kaffe och bullar och massa skitsnack. Ikväll ska jag dit och ta nån öl och snacka skit. Får se vart kvällen tar oss. Men är på ganska bra humör idag iaf. Det är alltid något. 

.Helgaao 17:33

17September

Pirr i magen.

.helgaao 08:40

Sitter på mitt rum och äter salta pinnar. *MUMS* Livet är bra trist vissa dagar typ som idag en fredag och det här suger. Sitta ensam och inte göra något alls. (Y)

.helgaao 14:31

16September

Nästa vecka kanske jag ska börja på en utbildning i Nyköping. en KY-utbildning. De ringde mig igår och nästan bad mig om att börja för de har platser över. Men att börja där kan betyda en flytt till Nyköping. Det vill jag inte men om detta nu har tagit slut för evigt kanske det inte spelar någon roll. Jag känner mig bara så tom nu.
Nu ska jag väcka pappa kanske skriver senare. :) 


.helgaao 15:27

Som det verkar nu så om jag börjar på utbildningen så flyttar jag till Nyköping. Jag är lite skraj, bestämmer allt detta på bara några dagar. I början av nästa vecka så måste jag ha bestämt mig. Jag har panik för jag vill veta vad Viktor säger med. Men han svarar inte i mobilen. Om han verkligen tror att det inte kommer funka så kanske det är lika bra att jag flyttar. Jag vet inte. Jag är helt tom. Alla tankar bara snurrar runt och jag är rädd att jag kommer ta fel beslut.
19:48

15september

Jag mår jätte illa. känner att jag inte har någon ork kvar i kroppen. Så har legat och försökt sova. Men det går inge vidare. Jag tänker på honom hela tiden. Att jag verkligen försökte för honom men han säger nej. Jag ställer mig själv samma dumma fråga hela tiden. "varför sade jag att jag var tvungen att ta tag i mig för? kunde jag inte bara ha gjort det ändå?" Men jag behövde tid att tänka och fick det. När jag väl tänkte klart säger han att  han inte vet vad han vill längre. Så det kanske är min tur att låta honom få tänka. Men jag har väl redan förstört det med. För han har ju kommit fram till ett nej. Även om han inte vet. Jag hatar mig själv för det här. Jag är så sjukt ledsen. Tanken att det har vart sista gången jag somnat på hans bröst eller sista gången jag ger honom  en godnatt puss.... Det svider som fan, det gör verkligen ont i hela mig. Jag vill skrika så högt jag bara kan, få ut det onda i mig. Men jag tror inte att det hjälper. Just nu känns det som att inget någonsin kommer att hjälpa. Jag vill så gärna ligga bredvid honom i sängen. somna vid honom, vakna vid honom. Jag vill göra allt för att det ska ske. Men frågan är om det är någon idé..... 

.helgaao

14September

Har försökt att lösa massa saker idag. känns massa bra. Under kvällen har jag spelat monopol med Eva och hennes lillebror, har även kolalt på idol. :)

13September

Det är bara ett minne nu.
Senare...
hej jag sitter ensam på mitt rum och dricker ouzo. det är gott men starkt och slut är det med. :(
Hare bra. puss

11september

Inga terrorattacker än?
Det kommer väl. 

Nu har jag nyligen vaknat, skulle egentligen träffa Viktor idag men ringde och kollade nu och han var påväg till kålbeck. (Y). Så jag ska måla om mitt rum idag, det är äntligen dags. :D Men först käka frukost, är sjukt hungrig. Jag skriver nog mer sen. :)

12:12 (UPP MED FÖTTERNA) 

.Gerd Helga "Helgo" Carolina Carnesten

Tjoohoo igen.
passar på att skriva efter som klockan är 12 om 3min. :P då är det den 12 september. och jag har inte hört om några terrorattacker än. :O Men imorgon ska väl mona sahlin bli mördad eller nått. vem vet. :P 
Imorgon ska jag fortsätta måla mitt rum. Sedan hem till Viktor en sväng. 

PUSS

10September

Idag är det fredag och inget planerat... det är tammefan inte vanligt? Ska nog umgås med Eva. Men det betyder att det inte blir party. Eller iaf inte krogen. Hon är ju bara 94a. Men jag är sjukt sugen på öl.... =/ men det är illa för jag har bara sprit. 
Jag kör nog på att inte vänta vänta utan ha så kul under tiden som det går och givetvis vänta med. 

.helgaao
Jag går ut att knackar dörr för att få veta, om du kanske hälsat på mig men gått fel. Men du finns ingen stans och vintern känns så väldigt lång precis som min sång.



GAMMAL TUTTBILD!  *GILLA* ;)

9September

Jag har nog inte något att skriva än men jag mår inge vidare. Jag saknar Viktor så sjukt mycket. Det går inte att förklara.. Jag älskar honom och vill vara nära honom varje sekund. Ligga titta på honom när han sover, pussa på honom. Fan alltså. =/ 

Idag ska jag iaf fortsätta plocka bort saker från väggen. Även mäta och planera om att möblera om. Förhoppningsvis hinner jag tvätta väggen idag med. Men som sagt jag är ganska seg och orkar inte göra så mycket. 

Kanske skriver mer senare. 

.helgaao
10:27

8september

Har bytt plats på datorn och ska nu börja med garderoben. Vet dåk inte vart jag ska ställa den. :S 

.helgaao
Jag vill, jag vill, jag vill!

7september

Jag mår inge vidare.. det är mycket just nu.. har börjat tappa hår nu med, och det är inte lite hår. :( Idag ska jag flytta undan alla saker i mitt rum. och börja tvätta och måla väggen. Den ska bli grå så nu slipper jag det lila. Nej tror inte jag har mer att säga. 

Jooo, massa tack till min Eva Svarne som finns där just nu.  

.helgaao

5september

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, tårarna har tagit slut, får inte fram något, inte ens ord. Mina ögon är svullna och svider, har ingen ork, ingen lust. Jag vill inte göra något. Tanken att jag inte kommer vara nära dig längre gör så ont. Men det är helt tomt inom mig. Du saknas. Men det kanske löser sig och blir vi två igen? Men det kanske är bäst såhär just nu. 

.helgaao

RSS 2.0