31Januari

JAG HAR INTE FÅTT NÅGRA PENGAR! JÄVLA HOR FITT CEPE CSN! 

Ekuriren skriver : "Enligt polisens vakthavande under helgen var läget lugnt. En titt på måndagens summering efter helgens brott ger en något annan bild."

Jag är lack!

Nomy´s nya album var inte så jävla bra. =/ 

Imorgon och onsdag har jag en kurs jag redan har gjort så jag slipper göra provet på det (Y). 


.helgaao

30Januari

Den värsta helgen på länge! 
Åt helvete med allt! 


Skola imorgon och jag vill tamme fan inte alltså!

27Januari

MENS! (en droppe, men det betyder att jag inte är gravid!)
Något mer än så har jag inte att berätta! 
Jag kan inte öppna spotify, fast det går att trycka play på tangentbordet och lyssna på så sätt iaf (Y).

.helgaao

26Januari

Ursäkta om folk tar åt sig med det jag ska skriva. Jag menar inget ont mot just dig. Utan bara i allmänt! 

Jag tycker det är SJUKT äckligt med kortväxta människor, alltså dvärgar. Typ som i fångarna på fortet. Dom tar i en och puttar runt på en. Jag tycker att det är sjukt äckligt.
Jag dissar även huvudverk, för nu har jag haft huvudverk dagligen i flera veckor! 
Klimakteriet, det låter som en könssjukdom! (var tvungen att påpeka det) 
Jag skulle fått min mens i måndags men den har inte kommit än! Gravid? Hoppas inte. 
Jag hatar tentor! har en omtenta imorgon i ellära. Det SUGER. 
Jag har blitt beroende av poker! Har spelat hela dagen nästan. Jag älskart! 

Nej nu har jag inget mer att skriva! 

.helgaao

24Januari

Idag började vi med en ny kurs i skolan. Elsäkerhet, det måste vara den lättaste kursen måste jag påpeka. Lång skolvecka för min del.... måndag - torsdag. Fast på torsdag har jag bara ett prov och slutar efter provet. Imorgon slutar jag kvart i 5. :( Tok sent, känns inte speciellt skoj. 

.helgaao

Pelle Simon Olsson, du är den underbaraste killen jag någonsin har träffat. Det går inte att beskriva min kärlek till dig för jag har aldrig känt såhär för någon innan. Men jag ska försöka förklara, jag känner att allt är perfekt, jag svävar på rosa fluffiga moln hela tiden. Så fort jag ser dig slår mitt hjärta dubbelslag. Så fort jag är nära dig så känner jag mig trygg. Jag förstår inte hur jag kan förtjäna en sån fin kille som du är. Jag vill ge dig allt jag kan, jag vill skämma bort dig och få dig att känna dig som en prins. Att somna bredvid dig, vakna bredvid dig är det bästa som finns. Hålla om dig, ge dig en puss och säga att jag älskar dig är något jag vill göra till en vardag. Jag är så sjukt glad att du är min och jag vill att du ska fortsätta vara min så länge jag lever. <3



23Januari

Jag tänkte passa på och skriva lite eftersom jag ändå inte har något bättre för mig.
Under några veckor har jag funderat på att sluta snusa, men nu känner jag fasiken att jag inte vill sluta. Det är ju så sjukt gott. Men jag och Pelle ska väl ta tag i saken och sluta (så småningom). Jag har vart hemma hos Pelle hela helgen som vanligt. Pappa klagar på att jag knappt är hemma längre. Men jag trivs ju så sjukt bra hemma hos Pelle så jag kommer fortsätta vara borta! Jag tog med en lampa hem till honom i fredags, irriterande att bara ha taklampa i sovrummet. Jag har ju ett överskott av lampor i mitt rum så en fick följa med dit. Tog även med en kokbok så vi kan börja laga mat istället för att käka pizza och kebab hela helgerna. Tror att jag har gått upp i vikt, vågar inte ens väga mig. Så jag tänker att jag fortfarande väger 65-66 (Y). Men hittade bilder från när jag var i egypten 2004. Då vägde jag typ 50kg... Såg så fint ut så vist fasiken vill man ner mer. 
Min älskade volvo funkar fortfarande inte, det känns hemskt. Han måste igång, känner mig handikappad utan bil. 
Idag har jag hjälpt pappa nere i hallen, lite lampor och dosor skulle bort för att han skulle kunna riva bort delar av väggen, sedan skulle skiten upp igen. Och jag är skapligt fundersam av elen i detta hus. Fas = vit, nolla = svart. :S Och när man stänger av strömbrytarna så är det fortfarande el på skiten. :S aja, det är inte dagens problem, allt funkar som det ska så. 
Denna vecka ska jag försöka städa mitt rum och min garderob, sedan försöka hålla efter och ha det rent. Vore så skönt att komma hem från Pelle på söndagen och det är rent hemma. Så det blir veckans mål! 

Nu har jag skrivit för mycket för en dag så nu ska jag ge mig. Även om jag egentligen skulle kunna skriva på hur mycket som helst. Har massa helt onödiga saker att dela med mig av. Som att jag hatar snön, jag vill ha sommar NU!

.helgaao

22Januari

Godmorgon världen! Är skapligt trött och jag har ingen aning om vad dagen kommer bjuda på.
Jag sitter iaf hemma hos Pelle.
Kanske skriver mer sen.

.helgaao 10:06

21Januari

Sitter hemma hos Pelle. Hans far är här, och så är Jimmy här.
Är tok seg, men kanske kommer igång om en stund. :)

.helgaao



grrrr på mig. ;)

19Januari

Igår hade jag prov, jag hann för fan inte ens göra klart det. :S Idag så försov jag mig, så blev ingen skola för min del. Synd måste jag påpeka. 
Pelle har fått mig att lyssna på hardstyle nästan lite för mycket. Märkte det när jag kollade igenom min ipod, över 70% av låtarna är hardstyle. Och igår gjorde jag en ny spotify lista.. lyssna och njut! http://open.spotify.com/user/helgaao/playlist/3lVoT3nPhUFctAkjyeZrX8

Nu ska jag städa lite på mitt rum, bädda rent i sängen och fixa lite, sedan ta en dusch. 
Kanske skriver mer senare. 

.helgaao 09:57

16Januari

Sitter hemma hos älskling och kikar på fotboll. Senare spelar tottenham, och de ska tydlige vinna (Y). Blir bäst för arsenal då. :) Vet inte om jag åker hem innan matchen eller efter, får se. :) Har haft en lugn helg igen, det är fint:) Men helgen har gåt på tok för fort kan jag lova. Vill inte åka hem!

.Helgaao

Cepebil! Startade knappt hemma hos Pelle. Beter sig som om jag håller på o få soppatort till Carrro. Hämtar Carrro och ska åka och tanka, och bilen stannar i korsningen vid skogsängen. Varnings blinkersen börjar funka helt plötsligt, Dennis kommer ner hjälper till att putta undan bilen en bit. Varnings blinkersen slutar att fungera. Vi försöker putta bilen igen, men det går inte. Polisen kommer och hjälper till att putta bilen. Pappa kommer in till stan han testade att starta bilen, det funkade utan problem! CEPE SKIT BIL!

15Januari

JAG ÄR KÄR I PELLE!

13Januari

Idag har jag pappa och mamma rensat ur garderober där nere. Hittade ett par skor jag har letat efter jätte länge. Så jag blev jätte glad. :) Sedan åkte vi till stan, käkade på Burger king(L). Sedan iväg till tuna park, köpte lite smink, ett linne, ett par leggings och en kjol. Är tok nöjd. :) Fast jag skulle velat ha linnet i en storlek större. Men det var rea så va fan spelar roll 49kr, och jag kanske använder den 2gr. Nöjd iaf. :P Skulle köpa snus i konsum och dom hade fortfarande inte general white, jätte irriterande, så det fick bli grov white. Har aldrig testat det innan, så hoppas att det är gott.

Nu ska jag sätta mig och nörda super mario galaxy 2. (tröttnar jag blire wario land eller guitar hero)

.helgaao längtar efter sin pelle. <3

10januari

Sitter i skolan och har teleinstallation. Nu funkar iaf internet på skolan. Det gjorde det inte på förmiddagen. 
Jag har fortfarande jätte ont i mitt jäkla knä, så sjukt irriterande, kan inte gå i trappor. :S
Och mina eksem jag har på benet försvann igår, men de kom självklart tillbaka idag.
Och betalade ett busskort idag för 600kr, och på de så måste jag betala skolböcker för 557kr. KUL KUL!
Det är tammefan inte gratis att gå i skolan. Helt värdelöst. 
Jag vill åka till ett badhus och bada, vore tokskönt att bubbla bubbelpool. CARRRO, DENNIS, PELLE ska vi ta det nästa månad? 
Nu ska jag lyssna på läraren för han började babbla om optofiber och annat skoj. 

.helgaao 13:54

8Januari

Jag sitter hemma hos Pelle. Fotboll på tv som vanligt. Ska kanske ner och kolla på handboll sen, Annars blir det nog imorgon!
Vad vi mer ska göra idag vet jag faktiskt inte.

Jag finns på mobilen om det är något.

.helgaao

6Januari

Sov hos älskling inatt, lade mig i soffan imorse, skulle gå och hämta vatten och slår i knät i bordet. Inte speciellt hårt men ont som FAN gjorde det, låg och grät och slog i golvet.. Sedan kom pappa och hämtade mig, då kändes det inte jätte mycket, haltade lite bara. Fixade det som var paj (upphängning av avgassystemet). Och sedan åkte vi hem, började skotta massa snö. När vi nästan var klara satte jag mig ner för att gosa lite med hunden. Ställde mig upp och knät knakade till, efter det kunde jag inte stödja eller röra på benet. ta sig upp för trappen hemma tog 5minuter. Nu ligger jag i sängen med benet i högläge men är bajsnödig, så måste försöka ta mig till toan.. (orkar inte) Och så är jag sällskapssjuk så vill gå ner och prata med mamma o pappa, men är rädd att jag inte ska kunna ta mig upp igen. 

Aja, hoppas alla som läser detta har haft en bättre dag än mig. (Y)

.helgaao 16:31

5Januari

Sitter hemma hos Pelle och kollar på fotboll som alltid här. Inte många minuter kvar och Arsenal har inge gjort mål än.. de har haft massa målchanser men sätter den för fasiken aldrig. Sen tror jag att vi ska kolla på nån bra film.
Röda kort och grejer för att mån stångas lite på plan, Det händer då inte i handboll! Jag är garanterat men handbollstokig än vad jag gillar fotboll, men ganska intressant är det iaf.

.helgaao kärlekar pelle

4Januari

Då har jag gjort ett försök att bli blodgivare, de fick ta 4små flaskor med blod av mig. De ska göra massa tester för att se att jag inte har AIDS eller har för lite järn i blodet. Så om en månad får jag veta om jag får ge bort blod. :) Jag hoppas som fan. Då hjälper jag iaf andra på ett eller annat sätt. :) 
Idag har jag även suttit upp en dörrklocka eller va det nu heter till farmor och farfar så de hör när folk vill komma in. Farmor ville ge mig 500kronor fört, men jag sade nej. För att jag och pappa satte upp en ringklocka som kostade 200kr :S haha. 
Sedan blev det käk, handla och apoteket. Nu ska jag strax ner och vattna blommor och städa lite, fast jag har lite ont i huvudet så ska nog lägga mig ner en stund. Imorgon ska jag till doktorn och kolla upp mina eksem på benet. 

Jag har inte träffat Pelle sedan i söndags... Jag saknar honom massor, det är helt sjukt. Jag saknar även handbollen. :( Men ska på en träningsmatch imorgon klockan 16:00. 

.helgaao               - hur lång tid ska det ta innan våra svenska barn vänder ansiktet mot mecka.


grr, har blonderat mig med. Het som få (som vanligt).

3Januari

I oktober vägde jag 74kg. Nu väger jag 65kg. Jag är skapligt nöjd! Plus att jag kan äta vad som helst nästan utan att jag går upp i vikt. Jag är så nöjd man kan bli alltså! Nu ska det bara bli muskler med, sedan är jag helt nöjd. Men nu blire frukost. Min mor ska opereras idag, jag och pappa ska följa med. Så jag hoppas att det kommer gå bra. 

.helgaao

2Januari

Nytt år nya möjligheter. Kommer nog bli fin fint. :) 
Har vart hemma hos Pelle sedan den 26 kom hem idag, det kommer kännas jätte skumt att sova ensam inatt. Men jag överlever nog. Har precis klippt ihop lite film från Olearys i onsdags. http://www.youtube.com/watch?v=R15HRECOwsY
Titta och njut! 

.helgaao

RSS 2.0