27juli

Min hund är överviktig och sjuk. :( har bara en dator som funkar och den har 12G hårddisk.... Henke kommer hit imorgon. <3

19juli

Idag vaknade man med sprängande huvudverk. Jag kände mig inte på topp, va fan drack vi igår för, jo för alla var så extremt sugna på öl. hmm.. Alla rökte av en mekanisk cigg, så den gick runt i hela rummet på 5pers. Den smakade fan nästan som en vanlig cigg. Ojoj vad man kan missförstå det där... ^^. Zoey fick bada. Och så blev det promenad och bigaråer. MUMS. Flickvän drog ner byxorna för att bevisa att hon inte har kuk. Det var Calle som sade att jag skulle fråga. :S hm så hon slet av sig kläderna och ville knulla på bordet. nej kanske inte riktigt men hade  vart ballt^^.

16juli

Idag jobb, ganska tråkigt faktist. Sedan åka Med Dennis och flickvän till stan. Dags för systemet det är ju torsdag. ;). Dennis Ford låter som jag vet inte vad, avgasröret har gått av eller va det nu var. ^^. den låter fränt iaf. Tog oss till tuna park systemet. Massa gula bilar och felslag och slag på alla möjliga bilar^^. Sedan ner mot stan jag och Flickvän hoppade av för att gå på stan en sväng. In på systemet igen, vi blev sugna på cider. Drack en varsin vid tågstationen och massa skitsnack som vanligt. Sedan bussfärd hem. Ganska trevligt iaf. Nu har jag visat massa bilder på Henke för pappa. Så har vi planerat hur det blir när han kommer hit. Gaah jag längtar fan. :D kommer bli så jävla kul. :P

helgaao.
ÖL IMORGON!


15juli

På jobbet idag, fint väder. Och man blir skapligt sugen på race när man är där. Bytte plats på massa transformatorer idag, på en stod det "hej, G.D. 08/07/67." Snacka om gammalt skit!! Imorgon ska jag sikta in massor av armaturer så flygplanen kommer se dom, Usch gamla armaturer, rost och skit, går fan inge vidare gjorde EN idag det tog 2timmar!!!.
Jag har något att längta till Fredag, helg, första ölen på länge. FÖR länge. Firade farfar idag 82år. Jag och familjen köpte en bok till honom om södermalms historia typ. Han blev jätte glad. Han gillar ju att läsa så:).
Så kan jag självklart längta tills vecka 31. Längtar nog mest dit. Men även helgen vecka 30. Malmköping, massor av öl och människor. Carrro, Krath, Madde osv. Det kommer bli skoj. :) Och självklart längtar jag till helgen vecka 31. DragRace då för fan. :D ojoj. SÅ kul. Kanske inte ska bli lika full som sist. iaf inte så tidigt. ^^. (när jag vaknade, återställare blev nog ganska många återställare...^^).
Nej nu orkar jag faktist inte skriva mer. Somnade i farmors säng idag jag och hunden. är för jävla trött. dom på jobbet frågade mig om jag var ett lik imorse. hah. Det är iaf kul att jobba, nya vänner å så. :)
Jag finns på mobilen om det är någon som vill mig något. PUSS


10juli

Vad har hänt på senaste Power Meet. Hade jävligt kul tills allt blev knas på Statoil. Mor och far hämtade mig i västerås iaf:). 
Jag har idag haft ett litet gräl med mor och far om jag vet inte vad. 
Jag har även städat mitt rum, det är jätte fint nu, nästan iaf.
Bäddat rent sängen och ska kolla på Narnia. Fast calle smsade och störde så måste prata med honom ett tag sedan NARNIA! måste fan se båda. om jag inte somnar.
Jag har faktist inget att skriva.
så ja, gå å dö era svin som inte borde finnas här elelr nått:S

.helgaao

RSS 2.0