30maj

Har vart med min älskade pojkvän hela helgen. Blev krogen i fredags och lördagen blev bara hemma. Samma sak med idag. Kvällen har jag pratat med min far om studenten, det är fan inte långt tid kvar. Det känns riktigt bra. Har önskat mig en Buick roadmaster riviera 57a. :) Inte för jag kommer få det men men. Har inget mer att säga, har bra.

.Helgaao

24Maj

Jag älskar mannen på denna bild, han är mitt liv! <3

.Helgaao

20Maj

Natten till idag så sov min älskade pojkvän här, massa mys och kärlek. 
I skolan idag har jag gjort lärlingsprov, lite larm kvar som ska göras klart imorgon, även något möte från ett till fyra. Skapligt segt det kommer att bli. Men sedan kommer min kärlek hem till mig så då blir jag väl nöjd. På lördag kanske vi ska åka med familjen och fiska någon stans vid smedjebacken. Vi får se hur det blir. Annars blir det massa mys hemma. :) 

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Scrubs sedan ringa Viktor och sedan sova. 

.Helgaao    - Viktor, du är det bästa som har hänt mig <3

11maj

Jag är just nu irriterad. Men det lär väl gå över, tycker bara att den här morgonen var jävligt onödig eftersom du bad om det. Men men. 


Vi är jätte kära!
Jag älskar dig Viktor Löfberg Karlsson.

7Maj

Jag ringde precis och väckte min älskade pojkvän. Det ända han sade i telefon var "mmm, mmhm, mmm, puss" Hehe, han är söt. Är lycklig med honom, så glad att jag har honom så det finns inte. Han får mig att le jätte fånigt. Och när han tar på mig pirrar det i magen eller ja hela kroppen. Jag fylls av värme nu när jag tänker på honom. Och jag längtar så fruktansvärt mycket till att jag slutar skolan så jag kan träffa honom. Nu ska jag göra lite uppgifter så jag blir klar med allt i skolan. 


.Helgaao          Jag älskar dig Viktor!

RSS 2.0