30juni

Idag får man pengar. Det tycker jag om. :) Fast mamma och pappa vet inte om att jag får pengar den här månaden lika bra det tycker jag. :P  Jag ska jobba vecka 29-30. Skönt med lite extra pengar:). Fast det är mycket annat som jag legat å tänkt på som bara har blivigt helt cepe. Så från och med nu skiter jag it!. och så ska jag Ta det lugnt vänta på att henke ska komma hit. och sedan vänta på att jag blir 18 så vi kan gifta oss!. Perfekt. Nej jag funderar på att gå och hänga mig framför ett tåg nu. Elelr iaf gå och lägga mig i skuggan och sova. Det är så JÄVLA varmt! det är sjukt!.

Gå å dö era svin!.

.helgaao

25Juni

Känslor är skit, de förstör en. De trycker ner en totalt. Jag vet inte vad jag ska tycka eller tro. Ska jag bara köra på eller gör jag fel?. Magen gör ont av alla känslor, vet inte om det är pirret i magen som kärlek eller om det är för att jag är närvös hur det ska bli. Det gör ont att inte veta sanningen. Vill inte lägga över något på dig heller. Kanske bara är bäst att vi skiter i allt även om vi känner lika. Jag har mycket saker jag vill prata med dig om innan jag kan fatta några beslut. Men när fan ska jag få tillfälle för att säga allt de?. Nej vore lättare att bara släppa taget. Vi är nog för olika. Fast ändå så är vi lika genom vissa saker. Vad fan ska jag tycka eller tro. Jag vet inget alls längre.

USCH säger jag till det här...

09juni

I helgen var det studenten, riktigt trevligt, Carrro och Johanna och Linus och Jimmy var bäst iår. ;)
Mycket Champange och det var livat, Mycket trevligt.
Träffade även Matte igen. :) det var jätte trevligt, ska ses på torsdag igen. Och jag blev lite besviken trodde de var torsdag imorgon, men Fuck det är ju bara tisdag idag. :( Nej de var då inte poppis. Och jag var nära på att åka tillbaka till eskilstuna med bussen imorse, var så JÄVLA trött. Hade inte Oscar väkt mig hade jag nog lagom var i eskilstuna snart. ^^. Jag är fortfarande trött så det hade vart jävla skönt kan jag lova.
Igår Så var mamma å pappa i västerås så de kunde inte hämta mig. Skulle få GÅ 8km hem. Men Jimmy var snäll och hämtade mig. (A) tack jimmy.
Jag fick en ny mobil med sony ericsson T700. Det är nice, den är röd. :)
Jag tycker om röd, det är en riktigt fin färg faktist. :) Kärlek å grejer. ;).
ÅÅÅH jag vill sluta skolan!!!!!.  längtar som ett svin till torsdag nu. :(

.helgaao

1juni

Ny månad, ja då är det väl dags att skriva något nytt.
Den här helgen hände det en jävla massor.
Fredag: Dricka ÖL på skolan, sedan dricka öl hos slagpåsen, mycket hände där jag inte skriver här, och lite av de kommer jag inte ihåg(Y). Kom iaf hem någon gång, fast kommer inte ens ihåg hur?:O

Lödag : Pappa väckte mig tidigt (9). jag ringer Thomas, frågar när vi ska åka till kjula flygplats han sa om 30min. Ojoj sträss, blev klar iaf. jag jimmy och thomas åkte till kjula och kollade dragrace. :) riktigt nice. tog första ölen klockan 10med;) bra för mig somv ar bakis. :D sedan blev jag full. träffade Ida sprang runt massor drack och kollade bilar (och killar) jag iaf. ^^. Senare kom Eva. och det blev ännu mysigare. men jag började bli riktigt röd. sedan åkte vi en sväng till ärla köpte cigg och hämtade mer öl. Sedan började även dom ölen ta slut då blev det dra sig hemmåt vid 6. Jag träffade pappa oj vad sur han var. *oops* duschade, osh smörjde in mig för jag såg ut som en brandbil. Men drog snabbt ut igen, ville ju dricka öl, Jag åt hemma hos carrro. Grillat MUMS. Sedan gick vi ner till Linus. drack mer öl, s edan bar det iväg till Matte och Tessah. Där hände mycket. OB mådde dåligt, Matte hånglade med någon?, Jag hånglade med en kille som var 27:O. Carrro hånglade med Adde, Carro var visseligen mest sur hela kvällen. Över en halv öl hon drack upp som hon trodde jag drack upp. ^^ det var lite skoj, fast hon var jätte sur det är inte lika kul för då blir jag ledsen. :(. Jag drog hem nån gång vid 1-2.

Söndag: vaknade röd som jag vet inte vad, blåsor överallt. ONT ONT ONT ONT. var hemma låg i skuggan. sedan åkte på RACE som vanligt, med eva, thomas, jimmy, linus, + flera. det är nice;).
Måndag/idag: Var hemma från skolan hade så snuskigt jävla ont överallt. Borde väl försvinna snart, har börjat klia så. Är iaf inte lika röd längre (Y), tur det. jag gick en sväng med Carrro och pantade burkar. åt glass. Sedan hem pappa körde hem oss. Jag låg i skuggan, sedan fixade så jag antagligen kommer få praktikplats. :D ojojoj, (JAG ÄR GLAD). :D
Nu luktar det grillat så måste sluta skriva.
Bilder från RACET och MIN RÖDA KROPP finns på helgaao.bilddagboken.se.
PUSS ;)

ps, räty vill träffa mig nu när han kunnat tänka efter ett tag. *suck*

RSS 2.0